Gå til hoved indhold

Kom med til Aktiv Sommer

I sommerferien slår en række foreninger og kulturelle institutioner dørene op for 85 forskellige hold for børn og unge. Tilmeldingen åbner den 14. maj kl. 17.

Aktiv Sommer foregår i uge 27, 28 og 32 og er for alle børn og unge der går i skole eller bor i Gentofte Kommune. Der er aktiviteter som Capoeira, ridning, basket, gymnastik, spejder, volleyball og meget mere.

Se det fulde program for Aktiv Sommer på Place2Book

Bemærk, programmet er ikke tilgængeligt den 14. maj mellem kl. 16-17, da køsystemet bliver aktiveret.

Sådan tilmelder du dit barn

Tilmelding til de forskellige aktiviteter foregår elektronisk via links i programmet. Der er åbent for tilmelding fra tirsdag den 14. maj kl. 17.

Du må kun booke en plads pr. barn den 14. maj. Fra onsdag den 15. maj må du booke alle de pladser, du vil, men kun et hold ad gangen pr. ekspedition/betaling.

Hver aktivitet koster 100 kr. + tilmeldingsgebyr. Betaling kan kun ske med betalingskort, og tilmeldingen er først gennemført, når der er betalt. Alle betalingskort modtages.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til den elektroniske tilmelding, er du velkommen til at sende en mail til os, når tilmeldingen åbner, på adressen: fritid@gentofte.dkSå sidder vi klar til at hjælpe dig.

Bemærk venligst, at vi ikke kan bestille en plads for dig, men udelukkende vejlede dig.